Zola: Još jedan trijumf biće nam dovoljan

Nakon jučerašnje pobjede

Zola: Još jedan trijumf biće nam dovoljan

Adnan Beganović

West Ham je jučer pred svojim navijačima u duelu sa Sunderlandom došao do zlata vrijedne pobjede u borbi za opstanak u društvu najboljih.

Trener popularnih Čekićara Gianfranco Zola smatra da će njegovoj momčadi do kraja prvenstva biti dovoljna još jedna pobjeda kako bi i naredne godine igrala u elitnom rangu engleskog fudbala.

"Još uvijek niko sa sigurnošću ne može tvrditi kako će završiti prvenstvo. Ko je mogao znati da će Burnley tako lako pobijediti Hull u gostima? Sve je moguće, ali se nadam da držimo sudbinu u vlastitim rukama", rekao je Zola za otočke medije i dodao:

" Vjerujem da nam je još jedna pobjeda dovoljna za ostanak u elitnom rangu takmičenja. Idemo dalje, dobili smo snagu nekim dobrim predstavama u posljednje vrijeme."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.