Zola: Nisam imao kontakte sa Chelseajem

Zola: Nisam imao kontakte sa Chelseajem

Midhat Šljivak

Menadžer Watforda Gianfranco Zola izjavio je danas kako nije imao kontakte sa Chelseajom, klubom za koji je nastupao kao fudbaler duži niz godina.

Zola među navijačima Plavaca kotirao najbolje kao novi menadžer tima sa Stamford Bridgea, ali za sada Roman Abramovič ne sluša navijače svog tima, te Zola  nije kontaktiran.

"Niko iz Chelseaja me nije kontakitrao. Cijenim sve što je Watford uradio za mene i trenutno sam samo fokusiran da kako treba završim posao ovdje. Stvarno ne znam šta me čeka u budućnosti, ali uživam u svom poslu ovdje i ovo je veliko iskustvo", rekao je Zola.

Nekadašnji reprezentativac italije je igrao za Chelsea u periodu između 1996. i 2003. godine, a postigao je 59 golova u 229 utakmica za klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti