Zolj: Pobjeda za priključak vrhu tabele

Velež domaćin Olimpicu

Zolj: Pobjeda za priključak vrhu tabele

Amir Zolj sa uspjehom je nastupao u dresu sarajevskog Olimpica u prošloj sezoni. Jedini će biti sudionik utakmice Veleža i Olimpica koji je nosio dres i jednog i drugog kluba.

Goste iz Sarajeva poznaje odlično, posebno izdvaja nekoliko imena, među njima prije svih Veldina Muharemovića.

"Ne znam hoće li igrati Lede jer sam pročitao da je povrijeđen. Ako je tačno želim mu brz oporavak, ali je za Velež dobro ako ne nastupi jer ga smatram glavim kotačem u Olimpicovom sistemu igre. Naravno ne treba ni ostale zaboraviti, tu su Vidović, Duljević, Regoje, nova pojačanja Torlak, Smajić i Kokot, dakle sve provjerena imena. Sve je to trener Jusufbegović na pravi način ukomponovao, pa je Olimpic danas tim koji ima i glavu i rep," kaže Zolj.

Ipak se nada pobjedi svog Veleža. Rođeni u Zenici nisu briljirali, ali su došli do cilja, osvojili su značajan bod pred nedjeljni meč. Zolj je nastupio u finišu utakmice.

"I mi smo kao i Olimpic sezonu dobro otvorili. U formi smo, atmosfera uoči ove utakmice je na nivou, tako da svi vjerujemo u povoljan ishod. Želja svih nas je nova pobjeda i priključak gornjem dijelu tabele," dodaje Zolj.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.