Zolotić: Adžemu želim debi iz snova

Bivši fudbaler Željezničara

Zolotić: Adžemu želim debi iz snova

Nakon što je ranije danas Armin Hodžić, napadač zagrebačkog Dinama, putem slike koju je objavio na svom Facebook profilu poželio puno sreće bivšem klubu uz poruku "Momci sve do pobjede", poruku podrške Plavima u duelu sa Lovćenom u 1. pretkolu Europa lige zaželio je i donedavni veznjak Željezničara Nermin Zolotić.

Nakon poruke "MOM Želji u duelu sa Lovćenom želim puno sreće, a treneru Admiru Adžemu debi iz snova", kontaktirali smo mladog reprezentativca naše zemlje koji je nedavno potpisao za belgijski Gent.

"Iz Želje se može otići, to je svakom od nas koji smo ponikli na Grbavici uvijek teško s jedne, s druge strane Željo iz nas teško. To jednostavno nosiš u sebi, a taj osjećaj mogu opisati samo oni koji su prošli kroz Željinu omladinsku školu", rekao nam je Zolotić.

Sa Nerminom nismo puno pričali o novom klubu, kaže popularni Zola da će za to biti prilike kad starta prvenstvo u Belgiji. Više se brinuo kakav će večeras biti signal na ŽeljoTV putem kojeg će pratiti svoj bivši klub.

"Nadam se prije svega da će momci pružiti jednu odličnu partiju, a u to ne sumnjam jer znam kakvu će podršku imati. Iskreno, baš kao što sam i napisao nadam se Adžemovom debiju iz snova. On je jedan od onih od kojih sam mnogo naučio tokom mog omladinskog staža i zbog toga se nadam da će moj Željo večeras slaviti pobjedu bez primljenog gola", istakao je Zola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju smo ga upitali kako se snalazi u novom klubu.

"Sve je odlično, vrhunski organizovano. Klub ima najmoderniji stadion u Belgiji, mislim da je to dovoljno govori o svemu. Odlično sam prihvaćen u svlačionici, a sve ostalo je na meni", rekao je na kraju uvijek skromni Zolotić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.