Zolotić: Bili smo mnogo bolji od Ukrajinaca

Plavi remizirali sa Kryvbasom

Zolotić: Bili smo mnogo bolji od Ukrajinaca

Adnan Beganović

Fudbaleri aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, već nekoliko dana nalaze se na pripremama u Austriji, a jučer su odigrali i prijateljski susret sa ukrajinskom momčadi Kryvbas.

Nakon 90 minuta nije bilo pobjednika, a Plavi su bili mnogo bolji i da su slavili ne bi bilo nezasluženo.

"Mislim da smo bili bolji od Ukrajinaca, nedostajalo nam je malo više koncentracije u samoj završnici, no ne smijemo biti nezadovoljni. Imali smo nekoliko izglednih prilika, koje na našu žalost nismo realizovali", za SportSport.ba iz Austrije govori maldi veznjak bh. prvaka Nermin Zolotić.

"Radimo dosta dobro, nema povreda i to nam je u ovom trenutku najvažnije. Istina, i ovdje su velike vrućine, no već smo se navikli. Do kraja priprema odigrat ćemo još četiri prijateljska susreta i siguran sam da ćemo potpuno spremni dočekati duele sa Mariborom", dodao je Zolotić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.