Zolotić će večeras biti operisan

Pukla potkoljenična kost

Zolotić će večeras biti operisan

Edmir Škorić

Mladi bh. reprezentativac Nermin Zolotić doživio je tešku povredu u susretu 21. kola Premijer lige između Željezničara i Zrinjskog (0:0).

U 69. minuti Hrvoje Miličević je nagazio na nogu Zolotića, koji je ostao ležati na travi uz bolnu grimasu. Svi na Grbavici su bili šokirani. Zolotić je na nosilima iznesen sa stadiona, te je odmah prebačen u bolnicu.

 

Kako saznajemo, pukla je potkoljenična kost i Zolotić odmah ide na operaciju. Još nije poznato koliko će izbivati s terena, no prognoze, prema viđenom, nisu optimistične.

 

Miličević je dobio crveni karton zbog ovog starta, ali za očekivati je da ga Nogometni savez dodatno kazni zbog ovakvog starta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.