Zolotić pod upitnikom za susret sa Leotarom

Zolotić propustio trening

Zolotić pod upitnikom za susret sa Leotarom

Midhat Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine iz redova Željezničara Nermin Zolotić povrijedio je skočni zglob na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv vršnjaka iz  Poljske, te bi mogao propustiti susret 14. kola Premijer lige na Policama protiv Leotara.

Zolotić je propustio današnji trening Plavih sa Grbavice, a njegov nastup protiv Leotara u Premijer ligi je pod znakom pitanja. Iz liječničke službe aktuelnog prvaka najavili su kako će učiniti sve da ga osposobe jer menadžer Plavih Amar Osim zbog kartona u Trebinju ne može računati na Muamera Svraku, Nermina Jamaka i Mirsada Bešliju. 

Sa druge strane i trener Leotara ima problema sa sastavljanjem tima, a zbog žutih kartona susret sa Željezničarom će propustiti Boško Milenković i Ivan Marinković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti