Zolotić ponovo na operacionom stolu

Skida metalnu pločicu

Zolotić ponovo na operacionom stolu

Mladi reprezentativac BiH i fudbaler Željezničara Nermin Zolotić nakon što se oporavio od teškog loma noge te se uspješno vratio treninzima, te ponovo zaigrao u dresu aktuelnog šampiona BiH sutra će ponovo morati na lakši operativni zahvat. 

Tokom ove operacije veznom igraču Plavih sa polomljene noge bit će odstranjena metalna pločica koja je ubrzala i pomogla pravilno zarastanje kosti. 

Zolotić se već nalazi na KCUS-u gdje očekuje sutrašnju operaciju. "Ovo bi trebala biti samo rutinska operacija u kojoj će mi biti odstranjena metalna pločica koja je pomogla u zarastanju kosti, te se nadam da postoperativni oporavak neće trajati dugo," rekao je Nermin Zolotić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.