Povreda je konačno stvar prošlosti

Zolotić: Potpuno zdrav ulazim u nastavak sezone

Nermin Zolotić konačno je pobijedio tešku povredu noge. Iako se duga pauza odrazila na njegove mišiće, Zolotićevo zdravstveno stanje je dosta dobro.

„Sve je u redu, počeo sam normalno trenirati sa ekipom. Imam malih problema sa prednjom i zadnjom ložom, ali se nadam da ću spreman dočekati nastavak sezone,“ kazao je Zolotić.

Željezničar nastavak sezone dočekuje bez Janija Urdinova, ali jači za Amira Spahića i golmana Marjana Antolovića.

„Nadamo se da ćemo uspjeti odbraniti naslov prvaka. Željezničar je klub koji uvijek ima visoke ambicije. Tako je i ovog puta. Vidjet ćemo jesmo li jači nego jesenas. Najbitnije je da u Rovinju budemo svi zdravi, nadam se da ćemo spremni i dočekati start proljetnog dijela prvenstva.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim dresa Željezničara velika Zolotićeva želja je i povratak u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

„Kao i svi igrači i ja imam reprezentativne ambicije, nadam se da ću se kroz igre u Željezničaru ponovo izboriti za mjesto u mladoj reprezentaciji,“ zaključio je Zolotić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.