Zolotić: Vratit ću se bolji nego ikad

Mladi veznjak nakon povrede

Zolotić: Vratit ću se bolji nego ikad

Adnan Beganović

Mladi veznjak Željezničara, Nermin Zolotić je u jučerašnjem susretu sa Zrinjskim zaradio zaista tešku povredu zbog koje ga očekuje duže izbivanje sa fudbalskih terena.

Zolotić je operisan sinoć, a doktori su optimistični što se tiče njegovog oporavka.

 

"Šta je bilo- bilo je. Moram i želim gledati naprijed. Povreda jeste teška, ali sam siguran da ću se vratiti bolji nego što sam bio", rekao je Zolotić za naš portal te je dodao:

 

"Trenutno se osjećam dobro. Doktori kažu da je operacija protekla u najboljem redu i veoma su optimistični što se tiče mog oporavka što meni svakako mnogo znači".

 

Zolotić je u bolnici biti do ponedjeljka, a nakon toga kreće sa procesom oporavka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Do ponedjeljka ću biti u bolnici, a prve prognoze govore da bi već za tri mjeseca mogao krenuti u proces rehabilitacije. Svjestan sam svega i znam da je ispred mene mnogo napornog rada kako bih se vratio na teren, ali isto tako sam siguran da ću uspjeti u tome i da ću u najkraćem mogućem roku biti onaj stari", zaključio je mladi veznjak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.