Zoran Belošević i Toni Pezo nova lica Pod Bijelim brijegom

Zrinjski se pojačava

Zoran Belošević i Toni Pezo nova lica Pod Bijelim brijegom

Zoran Belošević i Toni Pezo nova su pojačanja HŠK Zrinjski. I jedan i drugi sinoć su trenirali Pod Bijelim brijegom, a prve minute u novom dresu upisat će u utorak kada će Zrinjski igrati prijateljsku utakmicu protiv Sloge u Ljubuškom.

Pezi je ovo drugi put u karijeri da oblači dres Zrinjskog. Prethodno je kao posuđeni igrač Hajduka nastupao za mostarski klub u razdoblju od januara 2007. do juna 2008.godine. Potom ga je Blaž Slišković angažovao u albanskoj Tirani. Može igrati na poziciji zadnjeg veznog i stopera.

Osim Peze, provjereno pojačanje je i Zoran Belošević koji je prošle zime nakon odličnih partija na Koševu potpisao za grčkog drugoligaša Pierikosa. Belošević će pojačati konkurenciju na lijevom boku, gdje je Karačić do sad na raspolaganju imao tek Peru Stojkića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.