Preminuo nekadašnji golman FK Željezničar

Upisao 64 nastupa za Plave

Preminuo nekadašnji golman FK Željezničar

S. Mlaćo

FK Željezničar je danas saopštio da je preminuo bivši golman ovog kluba Zoran Čuljak.

Čuljak je preminuo u 64.godini, a nakon okončanja karijere živio je u Švedskoj.

Rođen je u Olovu a za Željezničar je upisao 64 nastupa.

“Zoran Čuljak je rođen 24.10.1955. godine u Olovu. Na Grbavicu je stigao 1977. godine iz Stupčanice, a za Plave je nastupao do 1980. godine. Branio je na 62 utakmice, a u nastavku karijere nosio je dresove Bosne Visoko, Sutjeske iz Nikšića, Napredka i Trepće. Nakon okončanja igračke karijere živio je u Švedskoj, a preminuo je u 64. godini života u Štokholmu.

FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima. Neka mu je vječna slava!“, saopštili su sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ime portala SportSport.ba upućujemo iskrene riječi saučešća porodici Čuljak, te njegovim prijateljima i poznanicima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frkt
Rahmet mu dusi. El-fatiha
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi