Zoran Rajović na korak do Borca

Pregovori u toku

Zoran Rajović na korak do Borca

A. Beganović

Nakon sedam odigranih kola u Premijer ligi BiH na čelu tabele na iznenađenje mnogih nalazi se banjalučki Borac, a da čelni ljudi premijerligaša iz Banja Luke polako počinju razmišljati i o tituli govore informacije do kojih je došao SportSport.ba.

Naime, agilna uprava banjalučkog kluba svoju ionako sjajnu momčad želi dodatno osnažiti, a glavna meta Banjalučana je nekadašnji najbolji strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine Zoran Rajović.

Kako bismo provjerili ove informacije stupili smo u kontakt sa sportskim direktorom Borca, Muhamedom Ibrahimbegovićem, koji je za naš portal istakao:

„Imate dobre informacije, nema se tu šta skrivati, pregovaramo sa Rajovićem i nadam se da će pregovori biti uspješno okončani. Sinoć smo imali jedan sastanak, a Zoran je još u Banja Luci pa ćemo i dalje nastaviti sa pregovorima. On je sjajn igrač koji bi veoma dobro došao našoj mladoj momčadi i ukoliko se poklope naše i njegove ambicije onda ćemo ga gledati u dresu Borca“.

Podsjetimo, Rajović je u dresu mostarskog Zrinjskog u sezoni 2004/05 odigrao 28 utakmica i postigao 17 pogodaka. Nakon Zrinjskog imao je nekoliko neuspješnih evropskih avantura, no njegove igračke kvalitete su neosporne i sasvim je sigurno da bi Banjalučani njegovim dolaskom mnogo dobili.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.