Zoran Rajović potpisao za Olimpik

Vukovi dobili veliko pojačanje

Zoran Rajović potpisao za Olimpik

A. Beganović

Zoran Rajović, nekadašnji najbolji strijelac Premijer lige i bivši igrač mostarskog Zrinjskog prije nekoliko trenutaka potpisao je dvogodišnji ugovor sa sarajevskim Olimpikom.

Iako je ovaj vrsni golgeter bio u pregovorima sa trenutno vodećom ekipom Premijer lige, Borcem iz Banja Luke, karijeru će nastaviti u Olimpiku. Uprava ambicioznog sarajevskog premijerligaša i Rajović dogovorili su dvogodišnju saradnju, a nakon potpisa ugovora Rajović je izjavio:

"Koga god da sam pitao kakva je situacija u premijerligašu sa Otoke niko nije imao ružne riječi. O budućim saigračima znam ponešto, ali tek se trebam uklopiti u novu sredinu. Nadam se da će mi šef struke Glavaš ukazati povjerenje i da ću naći svoje mjesto u timu."

Svoje zadovoljstvo nije krio ni trener popularnih Vukova Vlatko Glavaš, koji je za naš portal prokomentarisao potpisivanje ugovora sa Rajovićem, kao i žrijebanje parova osmine finala Kupa BiH.

“Dobili smo veliko pojačanje. Rajović je sjajan igrač, pravi golgeter i mislim da će se brzo uklopiti u naš sistem igre. U Kupu se sastajemo sa Leotarom, kojeg smo nedavno pobijedili u prvenstvu, i mogu reći da sam poprilično zadovoljan žrijebom. Prvu utakmicu igramo u Trebinju i to nam ide na ruku. Sve u svemu očekujem neizvjesne duele, a nadam se da ćemo se mi na kraju radovati”, istakao je Glavaš

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.