Zoran Sofrenić pozitivan na koronavirus
Screenshot

Trener golmana i sportski direktor Radnika

Zoran Sofrenić pozitivan na koronavirus

Zaraza koronavirusom nije zaobišla ni Zorana Sofrenića.

Trener golmana u mladoj reprezentaciji BiH i sportski direktor Radnika iz Bijeljine prethodnih dana imao je visoku temperaturu, a test koji je uradio dao je pozitivan rezultat.

Sofrenić nam je kazao kako je zarazu vjerovatno 'pokupio' tokom priprema na Zlatiboru, a već nekoliko dana nalazi se u izolaciji i osjeća se daleko bolje.

"Sedam dana sam imao temperaturu konstantno. Nije bilo nimalo ugodno, ali, evo, vjerujem da će ubrzo sve to biti iza mene", kaže Sofrenić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednjih godina Sofrenić je mnogo radio na svom usavršavanju. Stažirao je u slavnom PSV-u, a trenutno je i jedini u Bosni i Hercegovini koji posjeduje UEFA-inu Pro licencu za trenera golmana.

Osim u mladoj reprezentaciji, svoje znanje prenosi i na golmane Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi