Zorc: Povratak Kloppa? Zašto ne!

Sportski direktor Borussije

Zorc: Povratak Kloppa? Zašto ne!

Sportski direktor Borussije, Michael Zorc, ostavlja otvorenom opciju da se Jürgen Klopp jednog dana vrati na klupu tima iz Dortmunda. 

Borussia je pod vodstvom Kloppa uspjela osvojiti dvije titule u Bundesligi i jedan DFB Pokal, a njemačke novinare zanimalo je postoji li mogućnost za njegov povratak. 

"Naravno, zašto ne? Možda se to neće dogoditi u bliskoj budućnosti, no Jürgen je i dalje relativno mlad trener, pa nema zapreka da se jednoga dana možda i vrati u Dortmund. Nikako ne možemo reći da se to sigurno neće dogoditi," zaključio je Zorc.

Podsjećanja radi, Kloppa će na kraju sezone naslijediti Thomas Tuchel. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.