Žrijebanje takmičarskih brojeva klubova 1. lige FBiH

U srijedu 9. jula

Žrijebanje takmičarskih brojeva klubova 1. lige FBiH

Teme:

Žrijebanje takmičarskih brojeva Prve lige Nogometnog saveza Federacije BiH za takmičarsku 2014/2015 godinu, izvršit će se u srijedu 9. jula 2014. godine u Sarajevu u hotelu Sunce (Vogošća), sa početkom u 16 sati.

Iz NS FBiH su saopštili da je u cilju pravovremene pripreme za žrijebanje potrebno da predstavnici klubova Prve lige FBiH, u Sekretarijat NS FBiH, prije žrijebanja dostave zastavicu kluba, popunjen obrazac (upitnik) sa tačnim podacima o klubu te potpisanu i ovjerenu punomoć o zastupanju kluba na žrijebanju.

"Ukoliko eventualno postoji potreba razdvajanja žrijebom određenih klubova, vezano za odigravanje domaćih utakmica, potrebno je da klubovi u pismenoj formi dostave zahtjev u NS FBiH", naglašeno je u sopštenju NS FBiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.