Zrinjski miljenik sreće

Četvrtfinale Kupa BiH

Zrinjski miljenik sreće

Adnan Beganović

U prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine prije nekoliko trenutaka izvučeni su parovi četvrtfinala Kupa BiH. Četvrtfinale se igra po dvostrukom kup-sistemu, prve utakmice su na rasporedu 28.10., a revanši 11.11.2009. godine.

Najviše sreće pri izvlačenju parova za četvrtfinale Kupa BiH imali su fudbaleri Zrinjskog koji će se za prolaz u polufinale boriti sa dobojskom Slogom.

Sarajevski Željezničar u četvrtfinalu igrat će protiv Rudara iz Prijedora, trenutni lider na premijerligaškoj tabeli, banjalučki Borac, snage će odmjeriti sa Leotarom, dok će prošlogodišnji finalisti Slavija i Sloboda voljom žrijeba u ovoj sezoni igrati u četvrtfinalu.

Parovi četvrtfinala Kupa BiH:

Sloga – Zrinjski
Željezničar – Rudar
Leotar – Borac
Slavija - Sloboda

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.