Zrinjski oslabljen protiv Olimpica
Bloudek čeka gostujuće bodove

Plemići bez pola ekipa

Zrinjski oslabljen protiv Olimpica

M. Maksimović

Od dolaska na klupu Zrinjskog Marin Bloudek je odradio tri utakmice u kojima se ekipa nije proslavila. Borac je bio bolji u derbiju 2:0, Zrinjski je nakon toga slavio minimalno protiv Rudara, nakon čega je stigla blamaža u Kupu.

U četvrtom susretu Bloudek ima najviše problema jer ne može računati na šest igrača koji što zbog povreda, što zbog kartona propuštaju današnji duel protiv Olimpica. Tako Bloudek ne računa na povrijeđene Maria Ivankovića, Vernesa Selimovića,Pavla Sušića, Damir Džidić utakmicu propušta zbog kartona, dok će po svemu sudeći ovaj duel preskočiti i Vlado Zadro odnosno Mate Dragičević.To znači da će Bloudek danas protiv Olimpica izvesti ekipu koja prvi put igra u ovom sastavu.


''Imali smo prilike u susretu sa Sarajevom vidjeti i upoznati Olimpic i to je jedna kvalitetna ekipa koja se u toj utakmici predstavila u dva različita svijetla.To znači da i oni kao ekipa imaju svoje prednosti i mane, koje mi moramo pokušati iskoristiti.Što se tiče sastava prisiljeni smo na promjene zbog povrijeđenih i kartoniranih igrača.Tako će na golu biti Hadžić, ispred njega su Marin i Josip Aničić, na bokovima Rizvanović i Grabus. Što se tiče veznog reda tu bi trebali zaigrati Stjepanović,Đurić,Zovko i Pehar dok će najistureniji biti Salčinović i Lendrić. To je sastav koji će se danas vrlo vjerovatno suprostaviti Olimpicu'' istiće u najavi Marin Bloudek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.