Zukanović: Boriti ćemo se za drugo mjesto sa Nigerijom

Bh. defanzivac za SportSport.ba

Zukanović: Boriti ćemo se za drugo mjesto sa Nigerijom

Reprezentacija Bosne i Hercegovine saznala je svoje protivnike na Mundijalu narednog ljeta u Brazilu, gdje će Zmajevi igrati u grupi F sa Argentinom, Iranom i Nigerijom.

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović koji je posljednje reprezentativne akcije propustio zbog povrede smatra da naš tim ima itekakve šanse u borbi za drugo mjesto.

"Po mom mišljenju dobili smo dobru grupu. Jasno je da je Argentina prvi favorit u ovoj grupi, dok bi se mi trebali boriti za drugo mjesto sa reprezentacijom Nigerije koja je izuzetno kvalitetna reprezentacija", kazao je bh. reprezentativac Ervin Zukanović koji se uspješno oporavio od povrede, te se u sastav svog Genta vraća ovoga vikenda.

Susret na legendarnoj Maracani biće nešto što će svi reprezentativci BiH ovaj meč pamtiti cijeli svoj život.

"Nije loše što sa Argentinom igramo na otvaraju Svjetskog prvenstva. Ipak, je to svima nama prvo Svjetsko prvenstvo, a igraš sa Argetinom na Maracani, to je nešto što niko od nas nikada neće zaboravi", kazao je za SportSport.ba Ervin Zukanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.