Zukanovićev transfer se zakomplicirao u zadnjim satima

Ostaje u redovima Genoe

Zukanovićev transfer se zakomplicirao u zadnjim satima

Ervin Zukanović bio je na pragu odlaska iz Genoe. Mediji u Italiji su posljednjih dana pisali kako u svojim redovima Sarajliju žele vidjeti Torino, Frosinone i Cagliari, ali od cijele priče na kraju - nema ništa.

Posebno je uporan bio Cagliari. Prvo je izgledalo, a tako su i mnogi prezentovali, kao gotova stvar. Na transferu je insistirao trener Rolando Maran koji se s Zukanovićem poznaje još iz vremena kada je vodio Chievo, međutim u posljednjim satima prijelaznog roka cijeli posao je propao.

Iako glavni razlog nije naveden, novinari u Italiji pišu kako će tako Zukanović definitivno ostati u Genoi za koju je u prošloj sezoni odigrao gotovo sve utakmice i bio jedan od najstandardnijih nogometaša.

Našem reprezentativcu, podsjećanja radi, ugovor sa ekipom Genoe važi do 2021. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi