Žulj stigao u Mladost: Priliku želim iskoristiti na najbolji način

Defanzivac će uskoro odraditi prvi trening

Žulj stigao u Mladost: Priliku želim iskoristiti na najbolji način

S. Mlaćo

Novo lice u FK Mladost Doboj Kakanj od danas je 24-godišnji defanzivac Marko Žulj.

Žulj je danas stigao u Mladost, te će uskoro odraditi i prvi trening sa novim saigračima. Vjeruje da je napravio pravi potez, te da će u Mladosti moći da pokaže svoje kvaltiete.

"Uslovi su odlični, stigao sam ovdje, trenutno sam u hotelu, a bio sam i na stadionu. Spreman sam fizički i psihički, želim se nametnuti i pokazati svoje kvalitete", kazao je Žulj za SportSport.ba.

Mladost igra dobro, a svi u klubu vjeruju da će izbjeći borbu za opstanak.

"Pratio sam Mladost, iznenadili su jer su svi očekivali tešku borbu za opstanak. Oni su pokazali da imaju glavu i rep, tu je i novi trener,  te vjerujem da možemo biti na sredini ili bliže gornjem dijelu tabelu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bio je u Hrvatskoj te Njemačkoj, sada vjeruje da će potvrditi da je kvalitet za Premijer lige.

"Ovakvu priliku do sada nisam imao. Tek sada moram početi još više raditi na sebi, prvo se želim namenuti treneru, a ljudi iz kluba su bili veoma korektni, posebno jedan čovjek. Želim pokazati da sam kvalitetan te da sam sa razlogom došao tu", dodao je Žulj koji u bh. premijerligaša stiže iz NK Neretvanac.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Dobrodošao.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije