Zuniga odbrambeno pojačanje Stare dame?
Juana Camilo Zuniga

Juventus u kupovini

Zuniga odbrambeno pojačanje Stare dame?

Edmir Škorić

Iako menadžer odbrambenog igrača Napolija, Juana Camilo Zunige, tvrdi da njegov klijent neće napustiti klub u januaru, Juventus ga planira dovesti pod svaku cijenu. Juan Camilo Zuniga štoper je Napolija, no Juventus ga je želio dovesti i prošlog ljeta kada je u Torino na posudbu stigao Martin Caceres iz Barcelone.

Italijanski mediji tvrde da Stara dama nije odustala od Zunige. Riccardo Calleri, menadžer Zunige, potvrdio je interes Juventusa, a čini se kako se u utrku za njegovim potpisom uključila i Sampdoria.
"Camilo želi pokazati svima da je igrač velikih vrijednosti i to bi moglo biti dobro za Napoli", kazao je Calleri za Kiss Kiss radio, te dodao.

"Što se Juventusa tiče, neću poreći da su zainteresovani za njega, no on je sada igrač Napolija. Sampdoria? Nisam prije govorio s njima. Camilov cilj je igrati dobro u Napoliju. Ukoliko klub odluči da ga proda, onda ćemo raspravljati o tome."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.