Žuržinov odbio Sarajevo, potpisao za Istru

Žuržinov odbio Sarajevo, potpisao za Istru

U Fudbalskom klubu Sarajevo već je duže vrijeme na listi želja bio fudbaler Zrinjskog Igor Žuržinov, koji, međutim, ipak neće na Koševo.

Iako se trener bordo tima Mirza Varešanović, zajedno sa Upravom Sarajeva nadao da bi Žuržinov mogao pojačati klub sa Koševa, do toga neće doći nakon što je ovaj sad već bivši fudbaler Zrinjskog potpisao ugovor sa hrvatskim ligašem Istrom 1961.

Tako će se na Koševu sada morati okrenuti drugim alternativama, a među mogućim pojačanjima spominju se imena Emira Hadžića i Damira Kojasevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.