Zvanično: Balotelli ostaje u Nici

Potpisao novi ugovor

Zvanično: Balotelli ostaje u Nici

Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli će i u narednoj sezoni nastupati za Nicu.

Balotelli, koji je u svojoj prvoj sezoni u dresu Nice postigao 17 golova na 28 utakmica, je sa svojim klubom produžio ugovor na još jednu godinu i tako stavio tačku na špekulacije o odlasku iz Francuske.

Bivši reprezentativac Italije je sa Nicom produžio ugovor do 30. juna 2018. godine, a svom klubu će biti od velike pomoći u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Mario Balotelli je u potrazi za oživljavanjem karijere prošlog ljeta stigao u Nicu, gdje je pronašao svoju sreću i dao doprinos velikom uspjehu ovog kluba koji je završio na trećem mjestu u Francuskoj iza Monaca i PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na zvaničnoj stranici Nice je, uz vijest o potpisu novog ugovora, naglašeno da će Balotelli već sutra biti na treningu sa svojim saigračima čime će početi pripreme za novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi