Zvanično: De Rossi potpisuje novi ugovor

Zvanično: De Rossi potpisuje novi ugovor

Pisanja talijanskih medija da će Daniele De Rossi potpisati novi ugovor, dobila su potvrdu od Rome.

Rimski klub na svojoj zvaničnoj internet stranici objavio je da će talijanski veznjak potpisati novi ugovor.

Roma nije objavila detalje ugovora, već samo najavila pres konferenciju koja će se održati sutra, kako bi se De Rossi obratio medijima.

Talijanski mediji posljednjih dana najavljivali su potpisivanje novog ugovora u trajanju od pet godina, vrijednog šest miliona eura po sezoni.

Također, isti su navodili da će u ugovor biti umetnuta klauzula prema kojoj 28-godišnji veznjak može napustiti rimsku ekipu za deset miliona eura, međutim ona se može aktivirati samo mjesec dana prije kraja sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.