Zvanično: De Sciglio novi fudbaler Juventusa

Pojačanje iz Milana

Zvanično: De Sciglio novi fudbaler Juventusa

Juventus je danas zvanično predstavio novo pojačanje, Mattiju De Sciglija. 

Ovaj defanzivni fudbaler stigao je u redove Stare dame iz Milana za 12 miliona eura plus 500.000 bonusa. On je jučer obavio medicinske preglede, a klub ga je prijavio za putovanje u Sjedinjene Američke Države na pripreme pred početak sezone. 

"Juventus obavještava javnost da su svi detalji ugovora sa nekadašnjim igračem Milana De Sciglijom završeni i da ćemo u naredne tri godine isplatiti Milanu 12 miliona eura", navodi se u saopštenju Stare dame.

De Sciglio je potpisao ugovor na pet godina sa Starom damom. On trenutno ima 25 godina, a dosadašnju karijeru proveo je u dresu Milana. Za reprezentaciju Italije upisao je 31 nastup.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti