Zvanično: Gundogan potpisao za Manchester United

Jedan od najvećih talenata u Evropi

Zvanično: Gundogan potpisao za Manchester United

Endin Čaušević

Čelnici Manchester Uniteda danas su pokazali da misle u budućnosti svoje ekipe, te su u omladinsku školu Crvenih đavola doveli novo pojačanje.

Naime, Manchester Uniteda danas je potvrdio da je 14-godišnji Levent Gundogan danas potpisao ugovor sa Crvenim đavolima. Radi se o jednom od najtalentovanijih igrača iz Velsa, a pored mnogobrojnih ponuda Gundogan je na kraju izabrao United.

Ovaj mladi fudbaler karijeru je počeo u Quay Nomandsu, a svojim sjajnim igrama privukao je pažnju skauta iz cijelog svijeta. No, na kraju je najkonkretniji bio Manchester United koji je uspio nagovoriti Gundogana da dođe na probu.

Gundogan je proteklih šest sedmica proveo u trening centru Uniteda gdje je bio na probi. Velšanin je uspio da impresionira čelnike kluba, te je od danas i zvanično novi član Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi