Zvanično: Hrelja novi član Sloge Simin Han

Potpisao do kraja sezone

Zvanično: Hrelja novi član Sloge Simin Han

Vezni fudbaler Adnan Hrelja (24) danas je zvanično postao novi fudbaler Sloge Simin Han. 

Nekadašnji fudbaler visočke Bosne potpisao je ugovor sa ekipom iz Prve lige Federacije BiH do kraja ove sezone, sa mogućnošću produženja na još godinu dana ukoliko ekipa izbori plasman u Premijer ligu BiH.

Hrelja je u dosadašnjem dijelu karijere nosio dresove brojnih klubova, a između ostalog bio je član Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Sarajeva i Rudara iz Kaknja.

Podsjetimo, ekipa Sloge se trenutno nalazi na 2. mjestu Prve lige FBiH sa bodom manje od lidera, ekipe Zvijezde iz Gradačca.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti