Zvanično: Inter dobio novog trenera

Stefano Pioli stigao na Meazzu

Zvanično: Inter dobio novog trenera

Endin Čaušević

Čelnici Intera prošle sedmice objavili su da je otkaz zbog loših rezultata na klupi ovog kluba dobio holandski stručnjak Frank de Boer.

Inter je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici potvrdio da je novi trener ovog kluba Stefano Pioli. Već danima se pisalo o tome da bi Pioli trebao biti novi trener Intera, ali je problem predstavljao njegov ugovor s Lazijom. 

Ipak, Pioli je danas zvanično raskinuo saradnju sa rimskim klubom, te više nije bilo prepreka da postane novi trener Intera. Italijanski stručnjak je sa klubom sa Meazze potpisao ugovor do ljeta 2018. godine.

"Inter sa zadovoljstvom želi objaviti da je Stefano Pioli novi trener ovog kluba. Klub mu želi mnogo sreće u njegovom boravku u našem klubu", saopštili su iz Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi