Zvanično: Joco Stokić potpisao za Željezničar
Foto: Amer Duvnjak, fkzeljeznicar.ba

Novi napadač na Grbavici

Zvanično: Joco Stokić potpisao za Željezničar

Dojučerašnji fudbaler Borca iz Banja Luke Joco Stokić danas je zvanično postao fudbaler sarajevskog Željezničara.

Ovaj 28-godišnji napadač je sa Željezničarom potpisao dvogodišnji ugovor i predstavljat će najveće pojačanje Plavih u ljetnom prelaznom roku.

Stokić je rođen 7. aprila 1987. godine u Gradačcu. Nastupao je za Modriču, Zvijezdu, Borac, Kecskementi, Budapest Honved, Jeju United te za još nekoliko klubova.

U Premijer ligi BiH je odigrao 119 utakmica i postigao 41 gol. U protekloj sezoni je na 26 utakmica deset puta tresao protivničke mreže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Statistiku Joce Stokića pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.