Zvanično: Kramar potpisao za Sarajevo

Postao član bordo tima

Zvanično: Kramar potpisao za Sarajevo

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sarajevo doveo je četvrto pojačanje pred nastavak prvenstva.

Denis Kramar je 24-godišnji stoper koji je uspješno prošao probu, pa ga je trener bordo tima Miodrag Ješić odlučio zadržati.

On je danas u službenim prostorijama kluba potpisao ugovor na dvije i pol godine sa FK Sarajevo.

Karijeru je počeo u Rudaru i z Velenja, igrao je u Muri, Widzew Lodzu, Enosis Paralimniju i Getafeu, a prije Sarajeva je igrao za australski Perth.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije njega u Sarajevo su došli Brazilci Cesar i Emerson, te Deni Simeunović u Zrinjskog. Kramar, stoper i bek po potrebi, sa Sarajevom će sutra putovati na pripreme u Čitluk.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi