Zvanično: Mandanda se vratio u Marseille

Vratio se u Ligue 1

Zvanično: Mandanda se vratio u Marseille

Francuski golman Steve Mandanda novi/stari je fudbaler Marseillea.

Dojučerašnji čuvar mreže Crystal Palacea dugo vremena se povezivao sa povratkom u Ligue 1 i to baš u ekipu Marseillea, a sada je stigla i potvrda transfera.

Mandanda je prešao u Marseille za oko 2 miliona eura i potpisao je ugovor na tri godine nakon što je samo jedu od tri predviđene sezone proveo na Otoku. Podsjetimo, Mandanda je devet godina bio prvi golman Marseillea nakon što je došao 2007. godine iz Le Havrea, ali se veoma brzo vratio u bivši klub.

"Mandanda je u Marseilleu mnogo više od novog člana ekipe. On zna sve o klubu, o gradu i o strasti koja ovdje vlada. U 32 godini, njegova želja za pobjedama je još uvijek velika. Ustvari, njegove ambicije savršeno odgovaraju novom-starom klubu", navodi se u saopštenju francuskog tima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi