Zvanično: Marin Tomasov u Astani

Pridružio se Aničiću i Grahovcu

Zvanično: Marin Tomasov u Astani

Hrvatski fudbaler Marin Tomasov danas je zvanično predstavljen u Astani, za koju će narednih godinu dana nastupati kao posuđen igrač iz Rijeke.

Trener hrvatskog prvaka u sezoni koja dolazi neće računati na Tomasova, kojeg je Rijeka odlučila poslati na novu posudbu. Nakon boravka u Al-Nasru iz Saudijske Arabije, Tomasov ovoga puta ide u Kazahstan.

“Sve se odvilo veoma brzo. Na kraju sezone stigao je prijedlog oko dolaska u Astanu, dva su se kluba međusobno dogovorila i evo me ovdje”, izjavio je Marin Tomasov nakon predstavljanja u novom klubu.

Astana, za koju nastupaju bh. fudbaleri Marin Aničić i Srđan Grahovac, ima pravo otkupiti ugovor fudbalera Rijeke nakon isteka posudbe.

Marin Tomasov (29) je tokom karijere nastupao za Zadar, Hajduk, Munchen 1860, Al-Nasr i Rijeku, u koju je stigao u januaru 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi