Zvanično: Milomir Šešlija novi trener Slavije

Za naš potral potvrdio direktor Slavije, Zdravko Šavija

Zvanično: Milomir Šešlija novi trener Slavije

Nakon što je ostavku na mjesto trenera Slavije podnio Vlado Čapljić u ekipi iz Istočnog Sarajeva su već neko vrijeme tražili odgovarajuću zamjenu.

Direktor Slavije, Zdravko Šavija je za naš portal potvrdio da je novi šef stručnog štaba nekadašnji trener Veleža, Milomir Šešlija.

 

"Tačno je da je Šešlija novi trener Slavije. On je ekipu preuzeo danas i vodit će je u nastavku sezone", rekao je Šavija na početku razogovora za naš portal te je dodao:

 

"Šešlija je dobio odriješene ruke. Napravit će transfer listu, listu pojačanja i određivat će ko će sa njim raditi u stručnom štabu".

 

Direktor Slavije se potom kratko osvrnuo na plan priprema njegovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Mi se od 16. januara pripremamo. Od 1. februara smo u Baru gdje imamo dogovoreno nekoliko utakmica".

Slavija je prvu polusezonu završila na četvrtom mjestu na tabeli sa 26 bodova koliko ima i trećeplasirani Olimpic.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.