Zvanično: Onuoha novi član QPR-a
Onuoha je prošle sezone boravio na posudbi u Sunderlandu

Zvanično: Onuoha novi član QPR-a

Nedum Onuoha, 25-godišnji defanzivac, zvanično je postao novi član Queens Park Rangersa i ponovo će raditi zajedno sa Markom Hughesom, koji je svojevremeno sa klupe predvodio Manchester City.

Onuoha se dugo borio za mjesto u prvom timu Građana, no nakon što to nije uspio pridružio se Shaunu Wright-Phillipsu u Queens Park Rangersu, koji vodi bivši trener Manchester Cityja, Hughes.

"On je veoma dobro igrao dok sam vodio Manchester City. Igrao je brojne utakmice. Imao je znatno veću minutažu nego kod ostalih menadžera. Svestran je. Može igrati na poziciji stopera i beka. Dinamičan je. Bit će pojačanje za nas", rekao je  Hughes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.