Zvanično: Pašalić u Spartaku iz Moskve

Nova posudba za Hrvata

Zvanično: Pašalić u Spartaku iz Moskve

Hrvatski fudbaler Mario Pašalić će svoju karijeru nastaviti u Spartaku iz Moskve.

Ovaj 22-godišnjak je nedavno potpisao novi četverogodišnji ugovor sa Chelseajem, koji ga je odmah poslao na novu posudbu, ovoga puta u Rusiju.

Pašalić će se u Spartaku zadržati jednu sezonu i nije poznato hoće li ruski šampion imati pravo otkupa njegovog ugovora.

Mario Pašalić je u Chelsea stigao 2014. godine iz Hajduka za 2,5 miliona eura, ali nakon toga je boravio samo na posudbama i to u Elcheu, Monacu i Milanu.

Tokom ljetne turneje, Pašalić je nastupio na tri prijateljske utakmice za Chelsea i to protiv Arsenala, Bayerna i Intera, ali na Stamford Bridgeu na njega još uvijek ne računaju ozbiljno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi