Zvanično: PSG predstavio Yohana Cabayea
Cabaye u društvu predsjednika PSG-a

Pojačanje plaćeno 23 miliona funti

Zvanično: PSG predstavio Yohana Cabayea

Paris Saint-Germain sinoć je i zvanično predstavio svoje novo pojačanje, a riječ je o francuskom reprezentativcu i sada već bivšem fudbaleru Newcastlea Yohanu Cabayeu.

Francuski i engleski mediji već duže vrijeme su špekulisali o prelasku sjajnog veznjaka u redovima tima sa Parka Prinčeva, a zvanična potvrda uslijedila je protekle noći kada su Sveci predstavili svoje novo pojačanje za koje je plaćeno 23 miliona funti.

Reprezentativac Francuske potpisao je ugovor sa PSG-om koji će trajati do ljeta 2017. godine, a nakon što je uspješno prošao medicinske preglede Cabaye je predstavljen u društvu Nassera al-Khelaifija, predsjednika Parižana. Novi igrač PSG na zvaničnoj pres-konferenciji prisutnim novinarima predstavio se u dresu sa brojem četiri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti