Zvanično: Radovac još četiri godine u Sarajevu

Ostaje vjeran bordo boji

Zvanično: Radovac još četiri godine u Sarajevu

Edmir Škorić

Jedan od najvećih nogometnih dragulja u BiH Samir Radovac potpisao je ugovor sa Sarajevom na četiri godine.

Radovac je od šeste godine dio bordo porodice, a posljednjih sezona član je seniorske ekipe. Njegov talent ne treba pretjerano opisivati, dovoljno je reći da je ovaj mladi igrač svojevremeno trenirao sa ruskim Zenitom, te da je jedan od najboljih igrača Sarajeva protekle polusezone.

Iako je imao dobre ponude inostranih klubova, mladi bh. reprezentativac odlučio je da ostane u Fudbalskom klubu Sarajevo. Produžio je i zvanično ugovor s bordo timom za još četiri godine, a što je naš portal ranije najavio. Njegov novi ugovor traje do 2019. godine.

Odlučio je, dakle, da karijeru nastavi graditi u matičnom klubu, na taj način zahvalivši Sarajevu za sve što mu je dalo. Imao je dobre savjetnike i ljude koji se brinu o njemu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan od najboljih mladih igrača Premijer lige BiH osjeća da još može napraviti velike stvari sa Sarajevom, čije rukovodstvo je napravilo još jedan dobar posao poslije dovođenja vrhunskih pojačanja.

I Radovac i Sarajevo, ali i navijači zadovoljno trljaju ruke i čekaju nastavak drugog dijela sezone. Jedno je sigurno, uz Radovca bordo tim ima još izglednije šanse da postane prvak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.