Zvanično: Seid Zukić novi član francuskog Toursa

Dojučerašnji član Viteza

Zvanično: Seid Zukić novi član francuskog Toursa

Samir Mlaćo

Seid Zukić, sada već bivši napadač Viteza, karijeru će nastaviti u redovima francuskog drugoligaša Toursa.

Zukić iza sebe ima veoma dobru polusezonu u redovima Viteza gdje i i pored slabih igara svog tima postigao četiri pogotka uz jednu asistenciju i bio prvi strijelac tima, a zatim je došla ponuda iz Francuske i saradnja je vrlo brzo dogovorena.

Saradnje je dogovorena do kraja sezone, a Tours je svom novom igraču poželio sreću putem službene stranice kluba. Zanimljivo da će Zukić već večeras biti u kombinaciji za ligaški meč protiv Clermonta.

Zukić je u BiH nosio i dres Orašja, Čapljine Travnika i Turbine, a u ovom transferu učestvovao je menadžer Dado Pršo, nekada proslavljeni hrvatski reprezentativac te trener Romeo Šapina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi