Zvanično: Stefano Mauri konačno pronašao novi klub

Potpisao za Bresciju

Zvanično: Stefano Mauri konačno pronašao novi klub

E. Čaušević

Bivši kapiten Lazija, Stefano Mauri, nakon kratke pauze pronašao je novi angažman, ali ovaj put u Seriji B.

Mauri je na kraju prošle sezone napustio Lazio nakon što mu je istekao ugovor sa rimskom ekipo, te je bio bez kluba. Ipak, ovaj iskusni vezni fudbaler uspio je pronaći novi klub, te je danas potpisao za Bresciju.

Ovaj 37-godišnji fudbaler je dres Brescie nosio u prije 13 godina i za ovaj klub je odigrao 31 utakmicu prije prelaska u Udinese. Mauri je sa Brescijom potpisao ugovor do kraja ove sezone.

U svojoj karijeri ovaj iskusni veznjak nastupao je još za Modenu, dok je u reprezentaciji Italije odigrao 11 utakmica. Čak deset sezona igrao je za Lazio za koji je upisao 253 nastupa, te je postigao 42 gola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi