Zvanično: Zoran Kokot više nije igrač Zvijezde
Iskusni napadač nakon samo šest mjeseci ponovo mora tražiti novi klub

Iskusni napadač napustio klub iz Gradačca

Zvanično: Zoran Kokot više nije igrač Zvijezde

E. Čaušević

Nekadašnji napadač sarajevskog Željezničara, Zoran Kokot, više nije član Zvijezde iz Gradačca. Kokot je u Zvijezdi stigao pred početak ove sezone iz Viteza, a s klubom iz Gradačca potpisao je saradnju do kraja ove godine.

Ipak, nakon što je završen prvi dio prvenstva u Prvoj ligi FBiH ovaj iskusni napadač nije uspio da dogovori nastavak saradnje, te je napustio Zvijezdu.

Zvijezda je nakon prvog dijela sezone na prvom mjestu sa 33 boda i do kraja će se boriti za ulazak u Premijer ligu BiH. No, kako stvari stoje Kokot će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Kokot je u dresu kluba iz Gradačca odigrao deset utakmica i postigao je dva gola. Pored Zvijezde Kokot je u BiH igrao još za Željezničar, Slaviju, Olimpik i Vitez.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi