Nesvakidašnja prijateljska utakmica Arisa i Zvezde, igrao i Izet Hajrović

U Austriji

Nesvakidašnja prijateljska utakmica Arisa i Zvezde, igrao i Izet Hajrović

E. Škorić

Crvena zvezda je jučer u prijateljskoj utakmici pobijedila grčki Aris s 2:1.

Ono što je pomalo neobično i nesvakidašnje je da su ovaj prijateljski duel obilježila tri penala u nastavku i to za samo pet minuta.

Meč u Austriji bio je bez golova do 59. minute, kada Babić pogađa za 1:0. Zatim je Arisu dosuđen penal koji ne koristi Garcia, ali ubrzo je dosuđen penal kojeg koristi Bertoglio za 1:1, a nedugo nakon toga, u 82. minuti, Kanga novim golom s penala donosi pobjedu Beograđanima.

Izabranici Dejana Stankovića mogli su i ubjedljivije da slave da se nije ispromašivao Nikola Krstović u prvom poluvremenu.

U ovom meču priliku je dobio i nekadašnji bh. reprezentativac Izet Hajrović, koji je nedavno potpisao za solunski klub u koji je stigao iz zagrebačkog Dinama.

Top Komentari

Husrefbeg22
Manite s episanja o zvezdi (FK Cetnik), koja je sa stadiona poslala najvise koljaca u BiH, za vrijeme vojne agresije.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi