Zvezda ostala druga, Inđija ispala

Okončano prvenstvo Srbije

Zvezda ostala druga, Inđija ispala

Edmir Škorić

Danas je kompletirano posljednje 30. kolo srbijanske Jelen Superlige. Partizan je prvak, Crvena zvezda je zadržala drugu poziciju nad Vojvodino, a Inđija se pridružila Čukaričkom, pa će ta dva tima naredne sezone igrati u Prvoj ligi.

Partizan je slavio kod Slobode Point Sevojna s 2:1 i tako na najbolji način proslavio naslov prvaka. Golove za goste iz Beograda postigli su Tegoe i Miljović, dok je Pejović bio strijelac za domaće. Zvezda je u Novom Sadu s 2:0 savladala Vojvodinu i zadržala drugu poziciju. Izabranici Roberta Prosinečkog slavili su pogotcima Lazovića i Kaluđerovića.

Hajduk je u Kuli s 3:1 bio bolji od Metalca, ali su na kraju obje momčadi ostale u ligi. Čukaričkom se pridružila Inđija kojoj nije pomogla niti pobjeda nad Smederevom (2:0).

JSL, 30. kolo:

Inđija – Smederevo 2:0 (Vučetić 21, Bubalo 82)
Vojvodina – Crvena zvezda 0:2 (Lazović 54, Kaluđerović 72)
Spartak – Jagodina 3:2 (Nikolić 82, Nosković 90, Vujaklija 90 - Tomić 39, Đilas 75)
Borac – BSK Borča 1:0 (Kostić 41)
Rad – Javor 0:0
OFK Beograd – Čukarički 4:0 (Vuković 7(ag), Aleksić 9, Popović 69, 71)
Hajduk Kula – Metalac 3:1 (Živanović 17, Đukić 45, Komazec 63 - Pavlović 82)
Sloboda PS - Partizan 1:2 (Pejović 90 - Tejgo 19, Miljković 53)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije