Zvezdi samo bod u Čačku
Perica Ognjenović je bio dvostruki strijelac

Jelen Super liga

Zvezdi samo bod u Čačku

Odigrano je sedam utakmica 24. kola Jelen Supe rlige Srbije u fudbalu, a nakon današnjeg kiksa Crvene zvezde Partizan ima priliku sutrašnjom pobjedom primaknuti se na samo dva boda zaostatka i prvenstvo učiniti zanimljivijim.

Crvena zvezda je danas odigrala samo 0:0 kod Borca u Čačku, a Javor je golom Nikitovića osvojio tri boda protiv Smedereva. Bez pobjednika je završila utakmica u Kuli između Hajduka i Metalca (1:1).

Vrijednu pobjedu u borbi za opstanak izborio je Čukarički protiv Nepredka (2:1), a pobjedonosni pogodak postigao je Grubješić u 90. minuti. Milić je s dva pogotka donio pobjedu OFK Beogradu u gostima kod Mladog Radnika (2:0), dok je Jagodina sa 4:1 slavila u Borči kod BSK-a.

Odličnu partiju u pobjedi Jagodinaca odigrao je nekadašnji igrač Zvezde i Reala, Perica Ognjenović, koji je postigao dva gola, a dv apogotka je postigao i Novaković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.