Zvijezda 09 lako protiv fenjeraša

Borac pao u Etno selu Stanišići

Zvijezda 09 lako protiv fenjeraša

D. Vejo

Ekipa Zvijezde 09 savladala je danas na svom terenu šamački Borac rezultatom 2:0 (1:0) u pretposljednjem kolu play-outa prvenstva Republike Srpske.

Bijeljinci su današnjom pobjedom prekinuli seriju loših rezultata, koja je trajala unazad nekoliko kola.

Na prvi pogodak čekalo se sve do 19. minute utakmice, kada Pljevaljčić dovodi Bijeljince u prednost od 1:0. Do isteka prve dionice, domaćin je bio taj koji je diktirao tempo, ali sve je ostalo na pogotku navedenog igrača.

Da su fudbaleri Zvijezde 09 daleko od forme u kojoj su se nalazili prošle sezone, govori i nekoliko promašenih prilika u drugom poluvremenu. Ipak, rezervista Nikolić je pogodio u 80. minuti meča i tako otklonio sve dileme oko pobjednika.

Zvijezda 09 će u posljednjem kolu šampionata gostovati ekipi Slavije u Istočnom Sarajevu, dok će Borac biti domaćin dobojskoj Slogi te će se tako oprostiti od Prve lige RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi