Zvijezda 09 odnijela sva tri boda sa Tušnja

19. kolo Premijer lige BiH za juniore

Zvijezda 09 odnijela sva tri boda sa Tušnja

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za juniore na Tušnju su se sastali timovi Slobode i ekipa Zvijezde 09 iz Stanišića. Na kraju zasluženu pobjedu odnijeli su gosti rezultatom 2:0(2:0). 

Sjajno su igrali gosti iz Semberije od početka ovog susreta i svoju terensku nadmoć krunisali su golom u 18. minuti, a strijelac je bio Asentić Luka. Poslije toga redale su se prilike i sa jedne i sa druge strane ali u 35. minuti Asentić svojim drugim golom udvostručuje prednost. Ujedno to je bio rezultat i prvih 45. minuta.

U nastavku susreta pokušavali su domaći da smanje vodstvo, međutim sjajna odbrana ekipe iz Semberije nije se dala i na kraju rutinski privela utakmicu kraju. Vrijedna tri boda za ekipu iz Semberije, koja se ovom pobjedom probila na treće mjesto prvenstvene tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi