Novo pojačanje u redovima FK Zvijezda 09

Nema predaha u Semberiji

Novo pojačanje u redovima FK Zvijezda 09 · Zvanično

Haris Zilić

FK Zvijezda 09 vratila se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i za klub iz Semberije ovo ljeto nema predaha čemu svjedoče aktivnosti u klubu posebno na sklapanju igračkog kadra.

Uprava kluba se maksimalno angažovala da ekipa u što boljem sastavu dočeka početak prvenstva.

Mnoga imena su došla u svlačionicu Zvijedze 09, a posljednji među njima je iskusni defanzivac 33-godišnji Saša Tomanović.

Pomenuti fudbaler dolazi iz Srbije iz ekipe Železničar Pančevo, a bh. premijerligaš je na zvaničnim kanalima ozvaničio saradnju.

"Defanzivni vezni Saša Tomanović (33) novo je pojačanje našeg kluba

Oglasi

Saša dolazi kao slobodan igrač iz FK "Železničar" Pančevo. Potpisao je ugovor na godinu dana, a zadužio je broj 6.

Saša je u karijeri branio boje TSC-a gdje je bio kapiten ekipe, Javora, Mladosti, Inđije...", stoji u sopštenju Zvijezde 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09 će novu sezonu otvoriti teškim gostovanjem kod ekipe Veleža.

Prvu domaću utakmicu igraju prvi vikend u augustu kada dočekuju Igman iz Konjica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi