Zvijezda 09 spremna za okršaj sa Borcem

Prva liga RS

Zvijezda 09 spremna za okršaj sa Borcem

M. Jakovljević

Fudbaleri Zvijezde 09 dočekuju ekipu Borca u okviru 11. kola Prve lige RS.

Domaćin ovog susreta nakon teškog poraza od Slavije iz Istočnog Sarajeva (4:0) želi da se iskupi i pruži dobru igru protiv lidera na tabeli.

"Dolazi nam Borac koji je lider i koji je najveći kandidat za povratak u Premijer ligu. Mi smo u proteklom kolu izgubili od Slavije i to je već arhivirano. Želimo sa našom djecom da se suprostavimo Banjalučanima u najboljem svjetlu. Protiv lidera naši igrači imaju i veliki motiv za nadigravanje. Vjerujem da će uložiti maksimum truda i zalaganja i da će ostvariti povoljan rezultat, a on je u ovom trenutku svaki osim poraza. Vjerujem da če treneri pronaći pravu taktiku za protivnika", rekao je Boris Stanišić, presjednik kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi