Zvijezda Dortmunda od januara na Old Traffordu?

Pojačanje za United

Zvijezda Dortmunda od januara na Old Traffordu?

Midhat Šljivak

Manchester United predvđen sa klupe Davidom Moyesom u ovoj sezoni ne igra na vrhunskom nivou.

Crveni đavoli imaju dosta problema sa pronalaženjem prave forme, a menadžer tima sa Old Trafforda već razmišlja o kupovini novih igrača u januaru.

Prema navodima engleskog Daily Stara, novi igrač Manchester Uniteda od januara bi trebao postati njemački reprezentativac i član Borussije iz Dortmunda Ilkay Gundogan.

Navodno je rukovodstvo Uniteda spremno ponuditi Borussiji čak 30 miliona funti za ovog fudbalera, koji iza sebe ima zaista fantastičnu sezonu u dresu njemačkog i evropskog viceprvaka.

Pored Gundogana u kontekstu prelaska u Manchester spominje se i Argentinac iz redova Benfice Ezequiel Garay.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti